Spoštovani člani-ce Športnega društva Grosuplje!

Obveščamo vas, da se bo vpis v novo sezono pričel preko spletnih strani ŠD Grosuplje (https://sportno-drustvo-grosuplje.si.) v torek 30. avgusta 2022 ob 06:00 uri – 6 uri zjutraj

Na spletni strani društva v zavihku ”Vse vadbe skupaj” si lahko ogledate vse šifre vadb, vrste vadb, dan, uro in objekt, kjer vadba poteka, vodjo vadbe, ceno vadbe za celo leto, število razpisanih mest za posamezno vadbo in kdo se lahko prijavi na vadbo (komu je namenjena).

REŠUJEMO VSAKOLETNE TEŽAVE PRI VPISU V NOVO SEZONO

Glede na to, da veliko – par sto obiskovalcev v parih minutah odpre našo prijavo ( spletno stran ) se zaradi omejenih resursov strežnika – stran preneha delovati.

Rešitev težave – za ta dan bomo povečali zmogljivost strežnika.
Druga rešitev – v naslednji sezoni boste ŽE OBSTOJEČI ČLANI v vadbenih skupinah, par dni pred uradnim začetkom vpisa, imeli možnost vpisa v novo sezono.

NOV PROGRAM ZA VPIS V VADBENO SKUPINO

Letos bo na voljo nov program za vpis. PRIČAKOVANO in povsem normalno je, da ko se program začne uporabljati, neglede na prejšnje testiranje izdelovalca programa, se po pravilu lahko POJAVIJO TEŽAVE, katere se še dodatno, oziroma naknadno pojavijo.

Na dan vpisa bo izdelovalec vzpostavil dežurno službo, ki bo nemudoma odpravljala možne napake ali težave pri vpisu. Naprošamo vas, da ste razumevajoči in potrpežljivi pri možnem čakanju na popravke.

V primeru težav, vas bomo sprotno obveščali na FB, kliknite to povezavo: https://www.facebook.com/sdgrosuplje

Na tej povezavi nas obvestite o težavi, oziroma preverite, če je že sporočena. Na ta način, g.Andrej ne bo prejemal veliko iste pošte z istimi težavami, hvala za razumevanje.

Kategorije: Zadnje novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Avatar placeholder