Dobrodošli v naši skupini

KORDINATOR PROGRAMA
email naslov:
maja.skusek@gmail.com
GSM: 031 843 116
SKUŠEK MAJA
Vodja vadbe

Zakaj bi vadili z nami?

Koristi vadbe jogalatesa so povečana gibljivost, učvrstitev mišic, izboljšanje ravnotežja in koncentracije. S pomočjo raztezanja in aktivacije mišic bomo stimulirali notranje organe in tako spodbujali njihovo zdravo delovanje ter pripomogli k razstrupljevalnim sposobnostim našega telesa.

Vsebina programa

Pri vadbi jogalatesa bomo skozi izvajanje jogijskih položajev (asan) in pilates vaj združili koristi, ki jih le te prinašajo našemu telesu in umu. Začetni jogijski ogrevalni tehniki – pozdravu soncu bo sledila raznolika ter dinamična vadba.

Telesne položaje bomo povezali z jogijskim dihanjem, ki ob pravilnem izvajanju napolni naše telo s svežim kisikom, krepi, pomirja, pripomore k dobremu razpoloženju, poveča samozaupanje, povečuje odpornost, poživlja presnovo in pomlajuje.

Komu je vadba namenjena?

Jogalates je vadba, pri kateri je pomembno, da poslušamo svoje telo, smo hvaležni za naše prednosti in delamo na svojih omejitvah. Ne oziramo se, kako sosed naredi neko vajo lepše, boljše, saj vsako vajo izvajamo zase. Zato pri taki vadbi poleg fizične aktivnosti tudi spoznavamo in izražamo sebe. Prepustimo se izzivu in se naučimo nekaj o sebi tudi preko vadbe. Zaradi tega je vadba primerna za vsakogar.

Kaj potrebujem na vadbi?

Vse kar potrebujemo za vadbo jogalatesa je podloga in zračna oblačila.

Novi člani potrebujete pristopno izjavo
VRSTA VADBE: JOGALATES
LOKACIJA: TENIŠKI CENTER Ljubljanska 52. Grosuplje
VODJA SKUPINE: SKUŠEK MAJA
Šifra Dan vadbe Ura Število članov Cena vadbe Možen vpis
44J_23
SREDA
18.00 - 19.30
20
160 €
DA
Vpis je možen do popolnitve skupine.

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Avatar placeholder